Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias1@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Ιερές Ακολουθίες και Παρακλήσεις της Παναγίας μας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Προτεινόμενη ανάρτηση

"Φεύγω από εδώ " - Προφητεία της Παναγίας Βασίλισσας

Στην Αποκάλυψη διαβάζουμε:  « Και εβλήθη ο δράκων, ό όφις ό μέγας ό αρχαίος, ό καλούμενος Διάβολος και ό Σατανάς, ό πλανών την οικουμένη όλην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού μετ' αυτού εβλήθησαν» ('Αποκ. ΙΒ' 9). Στην πάλη του με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, ό Σατανάς νικήθηκε και έτσι, αυτός ό «δράκων, ό όφις ό μέγας, ό καλούμενος Διάβολος», ρίχτηκε στη γη ηττημένος, μαζί με όλες τίς σκοτεινές του δυνάμεις. Δε θα πάψει, ωστόσο, ποτέ, να επιχειρεί τον πόλεμο κατά του Θεού, στο πρόσωπο των ανθρώπων. Και μόλις ό Θεός έπλασε τους πρώτους ανθρώπους, έγινε κιόλας, ή πρώτη έφοδος. «Χτύπησε» ό Σατανάς με τη μορφή του φιδιού. Και πώς τα κατάφερε; Γνωστό το τέχνασμα του με την υπόσχεση της ισοθείας. «Και έσεσθε ως θεοί»! Αυτό ήταν το ευαγγέλιο του «όφεως». Αυτή ήταν ή γοητευτική υπόσχεση του Σατανά. Και ή αυτονομία αυτή του ανθρώπου, υπήρξε και ή καταστροφή του. Από τότε, ό «όφις ό αρχαίος», θ' αντιστρατεύεται για πάντα το έργο του Θεού. Ότι κακό πια θα γίνεται στον κόσμο, θα

Thanks Giving Divine Liturgy by Father Nikolas

 


Thank you, Lord and God!

Each of us who is capable of thanksgiving is capable of salvation and eternal joy.

Thank you, Lord, for accepting this Eucharist, which we offered to the Holy Trinity, the Father, the Son and the Holy Spirit, and which filled our hearts with the joy, peace and justice of the Holy Spirit.

Thank you, Lord, for revealing yourself to us and giving us a foretaste of your Kingdom.

Thank You, Lord, for uniting us all in one Body, in Your Holy Church.

Thank you Lord, for helping us to overcome all difficulties, tensions, passions, temptations and restore peace, mutual love and joy in sharing the communion of the Holy Spirit.

Thank you Lord, for the temptations you have given us, because they cleanse us of selfishness and remind us of the "one thing we need"... The eternal Kingdom of Heaven.

We thank You Lord, for giving us this land where we are free to worship You.

We thank You, Lord, for this Spiritual School, Your Holy Church, where Your Name and Your Wonders are proclaimed.

We thank You, Lord, for our families that You have given us: husbands, wives and, especially, children who teach us how to celebrate Your Holy Name with Joy, Love and Gratitude.

Thank you Lord, for everyone and everything you give us, for what we see but mostly for what we don't see.

Great are You, Lord, and wonderful are Your works, and no reason is sufficient to celebrate Your wonders.

Lord, it is good to be here! Amen!



Σε ευχαριστώ, Κύριε και Θεέ μου!

Καθένας από εμάς που είναι ικανός για ευχαριστία είναι ικανός για σωτηρία και αιώνια χαρά.

Σε Ευχαριστώ, Κύριε, που δέχτηκες αυτήν την Ευχαριστία, την οποία προσφέραμε στην Αγία Τριάδα, στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα, και που γέμισε τις καρδιές μας με τη χαρά, την ειρήνη και τη δικαιοσύνη του Παναγίου Πνεύματος.

Σε ευχαριστούμε, Κύριε, που μας αποκάλυψες τον εαυτό σου και μας έδωσες την πρόγευση της Βασιλείας Σου.

Σε Ευχαριστούμε, Κύριε, που μας ένωσες όλους σε ένα Σώμα, στην Αγία Σου Εκκλησία.

Σε ευχαριστούμε Κύριε, που μας βοήθησες να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες, τις εντάσεις, τα πάθη, τους πειρασμούς και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη, την αμοιβαία αγάπη και τη χαρά στο να μοιραζόμαστε την κοινωνία του Αγίου Πνεύματος.

Σε ευχαριστούμε Κύριε, για τους πειρασμούς που μας έδωσες, γιατί μας καθαρίζουν από τον εγωισμό και μας υπενθυμίζουν το «ένα πράγμα που χρειαζόμαστε»... Την αιώνια Βασιλεία των Ουρανών .

Σε ευχαριστουμε Κύριε, που μας έδωσες αυτή τη χώρα όπου είμαστε ελεύθεροι να Σε λατρεύουμε.

Σε ευχαριστούμε Κύριε, για αυτό το Πνευματικό Σχολείο, την Αγία Σου Εκκλησία, όπου διακηρύσσεται το Όνομα Σου και τα Θαυμάσια Σου.

Σε ευχαριστούμε Κύριε, για τις οικογένειές μας που Εσύ μας χάρισες: τους συζύγους, τις συζύγους και, ιδιαίτερα, τα παιδιά που μας διδάσκουν πώς να γιορτάζουμε Το Άγιον Όνομά Σου με Χαρά, Αγάπη και Ευχαριστία.

Σε ευχαριστούμε Κύριε, για όλους και για όλα που μας δίνεις, για αυτά που βλέπουμε αλλά κυρίως για αυτά που δεν βλέπουμε.

«Μέγας εί, Κύριε, και θαυμαστά τα έργα Σου και ουδείς λόγος εξαρκέσει προς ύμνον των θαυμασίων Σου»

Ότι ἐκραταιώθη τὸ ἔλεος αὐτοῦ ἐφ' ἡμᾶς, καὶ ἡ ἀλήθεια τοῦ Κυρίου μένει εἰς τὸν αἰῶνα του αιώνος. Αμήν!

Σχόλια

Δείτε Επίσης...

by click4money