Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias1@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Ιερές Ακολουθίες και Παρακλήσεις της Παναγίας μας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Προτεινόμενη ανάρτηση

"Φεύγω από εδώ " - Προφητεία της Παναγίας Βασίλισσας

Στην Αποκάλυψη διαβάζουμε:  « Και εβλήθη ο δράκων, ό όφις ό μέγας ό αρχαίος, ό καλούμενος Διάβολος και ό Σατανάς, ό πλανών την οικουμένη όλην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού μετ' αυτού εβλήθησαν» ('Αποκ. ΙΒ' 9). Στην πάλη του με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, ό Σατανάς νικήθηκε και έτσι, αυτός ό «δράκων, ό όφις ό μέγας, ό καλούμενος Διάβολος», ρίχτηκε στη γη ηττημένος, μαζί με όλες τίς σκοτεινές του δυνάμεις. Δε θα πάψει, ωστόσο, ποτέ, να επιχειρεί τον πόλεμο κατά του Θεού, στο πρόσωπο των ανθρώπων. Και μόλις ό Θεός έπλασε τους πρώτους ανθρώπους, έγινε κιόλας, ή πρώτη έφοδος. «Χτύπησε» ό Σατανάς με τη μορφή του φιδιού. Και πώς τα κατάφερε; Γνωστό το τέχνασμα του με την υπόσχεση της ισοθείας. «Και έσεσθε ως θεοί»! Αυτό ήταν το ευαγγέλιο του «όφεως». Αυτή ήταν ή γοητευτική υπόσχεση του Σατανά. Και ή αυτονομία αυτή του ανθρώπου, υπήρξε και ή καταστροφή του. Από τότε, ό «όφις ό αρχαίος», θ' αντιστρατεύεται για πάντα το έργο του Θεού. Ότι κακό πια θα γίνεται στον κόσμο, θα

16 Χρόνια Ιεροσύνης του π. Νικολάου Δαλαγιώργου!

Με την Χάρη του Θεού συμπληρώθηκαν δεκαέξι χρόνια (20/01/2008-20/01/2024) 
όταν ο Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Κύριλλος Β΄ της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος, προέβη στην πρώτη χειροτονία Αστυνομικού εν ενεργεία, του Πατρός Νικολάου Δαλαγιώργου.

     

   O πατήρ Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο "Ιερέας της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Βασίλισσας", χειροτονήθηκε Κληρικός στις 20-01-2008 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Καρδίτσας, από τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Κύριλλο τον Β' και λόγω του ακέραιου χαρακτήρος του και τις πνευματικής του κατάστασης, εργάστηκε με ζήλο και αύξησε τις κατηχητικές ομάδες που του ανατέθηκαν, διακονώντας σε διάφορους Ναούς στην πόλη της Καρδίτσας.

  Διορίστηκε Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως διδάσκοντας τον Χριστό στα απομακρυσμένα χωριά της Μητροπόλεως τελώντας την αναίμακτη Θεία Λειτουργία, αλλά και ευλογώντας πολλές φορές τον λαό του Θεού, τελώντας τις Ιερές Ακολουθίες του Αγιασμού και του Ιερού Ευχελαίου.

   Ίδρυσε με την ευλογία του Μακαριστού Μητροπολίτη Κύρου Κυρίλλου για πρώτη φορά, την Σχολή Γονέων στην Καρδίτσα όπου με επιστημονικές μελέτες και διαλέξεις ήταν δίπλα στην οικογένεια στο δύσκολο θέμα των Ναρκωτικών ουσιών και του καπνίσματος καθώς και της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

   Υπηρετεί ενεργά ως μέλος της Αστυνομίας διακονώντας στο χώρο αυτό τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους σε διάφορα προβλήματα υγείας, ως στενός συνεργάτης της θρησκευτικής Υπηρεσίας που ορίστηκε μέσω της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τον Μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Κύριλλο. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα διδάσκει ως καθηγητής στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια αποστέλλοντας εγγράφως ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις ποιοτικές διαλέξεις.

   Ένας ακάματος εργάτης του Ευαγγελίου, άξιος Λειτουργός των Αχράντων Μυστηρίων, φιλακόλουθος, τυπικάρης των Ιερών Ακολουθιών, στοργικός πατέρας των ανθρώπων του Θεού, διακόνησε πολλά έτη τους αρρώστους και ιδίως τους καρκινοπαθείς για τους οποίους συνεχίζει να αγωνίζεται ιδιαίτερα δια της προσευχής και της Παρακλήσεως, δίδοντας την δυνατότητα της ελπίδας και του αγώνα για την ζωή.

   Όλα αυτά και άλλα πολλά έτυχαν τις ιδιαίτερης εκτίμησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών, και με απόφασή του εντάχτηκε στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης εδώ και ένα χρόνο.

   Είναι ο "Ποιητής" της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Βασίλισσας, και με την ίδια ζωντανή πίστη και αγάπη που τον διακατέχει, στέκοντας δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να εργάζεται στον ποιο εμβληματικό Ναό της πόλεως, του Αγίου Νεκτάριου Τρικάλων, δίπλα σε όλους τους Τρικαλινούς, μαζί με τον Πρωτοσύγγελο π. Αλέξιο και συνεφημέρειο π. Κωνσταντίνο Κούκο.

Του ευχόμαστε το Άξιος και καλή Διακονία!







Σχόλια

Δείτε Επίσης...

by click4money