ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias1@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Ιερές Ακολουθίες και Παρακλήσεις της Παναγίας μας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Προτεινόμενη ανάρτηση

"Φεύγω από εδώ " - Προφητεία της Παναγίας Βασίλισσας



Στην Αποκάλυψη διαβάζουμε:
 « Και εβλήθη ο δράκων, ό όφις ό μέγας ό αρχαίος, ό καλούμενος Διάβολος και ό Σατανάς, ό πλανών την οικουμένη όλην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού μετ' αυτού εβλήθησαν» ('Αποκ. ΙΒ' 9).

Στην πάλη του με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, ό Σατανάς νικήθηκε και έτσι, αυτός ό «δράκων, ό όφις ό μέγας, ό καλούμενος Διάβολος», ρίχτηκε στη γη ηττημένος, μαζί με όλες τίς σκοτεινές του δυνάμεις. Δε θα πάψει, ωστόσο, ποτέ, να επιχειρεί τον πόλεμο κατά του Θεού, στο πρόσωπο των ανθρώπων. Και μόλις ό Θεός έπλασε τους πρώτους ανθρώπους, έγινε κιόλας, ή πρώτη έφοδος. «Χτύπησε» ό Σατανάς με τη μορφή του φιδιού. Και πώς τα κατάφερε; Γνωστό το τέχνασμα του με την υπόσχεση της ισοθείας. «Και έσεσθε ως θεοί»! Αυτό ήταν το ευαγγέλιο του «όφεως». Αυτή ήταν ή γοητευτική υπόσχεση του Σατανά. Και ή αυτονομία αυτή του ανθρώπου, υπήρξε και ή καταστροφή του.

Από τότε, ό «όφις ό αρχαίος», θ' αντιστρατεύεται για πάντα το έργο του Θεού. Ότι κακό πια θα γίνεται στον κόσμο, θα είναι έργο του Διαβόλου. 

Ένα απόγευμα που πήγα για την παράκληση της Παναγίας, ήρθε ένα ανδρόγυνο να με επισκεφτεί.

Καθώς με χαιρέτησαν, μου είπαν ότι ήθελαν να πάνε να σκουπίσουν εκείνοι την αυλή και να μην το κάνει η Μοναχή. 

Τους λέω: "Δεν είναι κανείς άλλος εδώ παιδιά μου!"

Μου λένε: "Και η Μοναχή που σκουπίζει έξω; πήγαμε να πάρουμε ευχή και μας είπε μέσα να πάτε για ευχή!"

Τους λέω: "Πάμε να μου δείξετε..."

Και καθώς βγήκαμε έξω δεν είδαμε κανέναν...


-Μα εδώ ήταν σκούπιζε! Την είδαμε αλήθεια! Της μιλήσαμε !

-Τι σας είπε; τους λέω...

-Την είπε η σύζυγος να σκουπίσει η ίδια και δεν την άφησε...

-Αυτή είναι δικιά μου δουλειά... καθαρίζω το μέρος από τις βρωμιές γιατί φεύγω από εδώ και δεν θα έρχεται κανείς πλέον εδώ... πάτε μέσα να πάρετε ευχή γιατί κι αυτός θα φύγει μαζί μου...

Σχόλια

Δείτε Επίσης...

by click4money