Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias1@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Ιερές Ακολουθίες και Παρακλήσεις της Παναγίας μας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Προτεινόμενη ανάρτηση

"Φεύγω από εδώ " - Προφητεία της Παναγίας Βασίλισσας

Στην Αποκάλυψη διαβάζουμε:  « Και εβλήθη ο δράκων, ό όφις ό μέγας ό αρχαίος, ό καλούμενος Διάβολος και ό Σατανάς, ό πλανών την οικουμένη όλην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού μετ' αυτού εβλήθησαν» ('Αποκ. ΙΒ' 9). Στην πάλη του με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, ό Σατανάς νικήθηκε και έτσι, αυτός ό «δράκων, ό όφις ό μέγας, ό καλούμενος Διάβολος», ρίχτηκε στη γη ηττημένος, μαζί με όλες τίς σκοτεινές του δυνάμεις. Δε θα πάψει, ωστόσο, ποτέ, να επιχειρεί τον πόλεμο κατά του Θεού, στο πρόσωπο των ανθρώπων. Και μόλις ό Θεός έπλασε τους πρώτους ανθρώπους, έγινε κιόλας, ή πρώτη έφοδος. «Χτύπησε» ό Σατανάς με τη μορφή του φιδιού. Και πώς τα κατάφερε; Γνωστό το τέχνασμα του με την υπόσχεση της ισοθείας. «Και έσεσθε ως θεοί»! Αυτό ήταν το ευαγγέλιο του «όφεως». Αυτή ήταν ή γοητευτική υπόσχεση του Σατανά. Και ή αυτονομία αυτή του ανθρώπου, υπήρξε και ή καταστροφή του. Από τότε, ό «όφις ό αρχαίος», θ' αντιστρατεύεται για πάντα το έργο του Θεού. Ότι κακό πια θα γίνεται στον κόσμο, θα

Οι Ιερές Παρακλήσεις του 15Αυγούστου στην Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Γρηγορούσας!

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

 ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ



ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ

Γ ίνεται γνωστό στους ευλαβείς Προσκυνητές και Ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, ότι από την Κυριακή   Αυγούστου έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και ώρα 7.00 απογευματινή, οι Ιερές Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου θα τελούνται ενώπιον της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Γρηγορούσας.

Οι Παρακλήσεις αυτήν την χρονιά είναι αφιερωμένες στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την Σύλληψη και την Γέννησή Της έως την Κοίμηση και την Μετάστασή Της, καθώς και στις θαυμαστές Επεμβάσεις της Μητέρας του Θεού, ώστε να εμβαθύνουμε και να ζήσουμε κι εμείς για λίγες ημέρες στιγμές από την ζωή της Θεοτόκου, γευόμενοι στην ψυχή μας την ειρήνη, την πραότητα, την αγάπη, την ευσπλαχνία και την ταπείνωση, γενόμενοι υπήκοοι και μέλη της Αγίας Οικογένειας την Εκκλησίας του Χριστού.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εκ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Στον Φάκελο εσωκλείεται και το έντυπο ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ όπου πρέπει να σημειώσετε το Ονόματα της Οικογενείας σας και μαζί με τα χρήματα θα σφραγισθεί ο φάκελος και θα επιστραφεί στους ΙΕΡΕΙΣ έως την Κυριακή 31 Ιουλίου. 

Εάν κάποιος Ασθενεί, δίπλα από το όνομα να σημειωθεί και η ασθένεια (π.χ. Ηλίας (Καρκίνος).


ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!

 

 

 Τηλέφωνο: 24310-28005

Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

e-mail: agioskonstantinostrikalon@yahoo.gr

Ὀδός: Καρδίτσης 3 - Τ.Κ. 43131 - Τρίκαλα



Σχόλια

Δείτε Επίσης...

by click4money