«Ὁ Ἕλλην ἀληθῶς ἐγεννήθει ἴνα φιλοσοφῆ, διότι ἐγεννήθη διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος» Ἅγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Παρακλήσεις των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων και της Παναγίας Βασίλισσας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ: "Η Παναγία επεμβαίνει για να μην γίνει χειρουργείο"

  Ο Κύριος Κώστας, ο οποίος κατοικεί στο χωριό των Αγίων Αναργύρων, αγάπησε από την πρώτη ώρα την Εικόνα της Παναγίας μας και κάθε φορά που γινόταν η παράκληση στην Χάρη Της, βρισκόταν εκεί να παρακαλέσει για τα παιδιά του.  Έπαθε όμως ένα ατύχημα την Τετάρτη το βράδυ μετά την Παράκληση της Παναγίας, από φθόνο του πονηρού, και έσπασε το πόδι του.   Μέσα στον πόνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου έκλεισαν ραντεβού για χειρουργείο την Παρασκευή το πρωί.  Την Παρασκευή όμως, παρότι η ενημέρωση που είχε ήταν ότι θα γίνει το πρωί, τελικά δεν έγινε κι εκείνος λυπήθηκε πολύ παρακαλώντας την Παναγία μας να τον βοηθήσει.  Το βράδυ, σε ενύπνιο, την βλέπει να έρχεται κοντά του στο κρεβάτι λέγοντάς του: 
"-Κωνσταντίνε, να μην στεναχωριέσαι που δεν έγινε το χειρουργείο γιατί εγώ δεν το επέτρεψα.  Οι Γιατροί ήταν τόσο κουρασμένοι που δεν θα πετύχαινε το χειρουργείο.  Θα γίνει όμως την Δευτέρα και θα πάνε όλα καλά." 
Αυτά τα λόγια τον χαροποίησαν και του έδωσαν θάρρος στο να περιμένει το Σαββατοκύριακο, την Δευτέρα όπου ήταν το πρώτο χειρουργείο το οποίο έκαναν.  Τρεις ώρες διήρκεσε διότι ήταν δύσκολη περίπτωση και απ' ότι είπαν οι Γιατροί, δεν θα τα κατάφερναν την Παρασκευή γιατί ήταν δύσκολο το χειρουργείο.  Έτσι με την επέμβαση της Παναγίας μας το χειρουργείο πέτυχε και ο Κύριος Κώστας έρχεται έως και σήμερα στις Παρακλήσεις για να ευχαριστεί την Παναγία μας.