«Ὁ Ἕλλην ἀληθῶς ἐγεννήθει ἴνα φιλοσοφῆ, διότι ἐγεννήθη διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος» Ἅγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Παρακλήσεις των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων και της Παναγίας Βασίλισσας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ 2016: "Η Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας σε μόνιμο προσκύνημα!"

      Στο θρόνο της τοποθετήθηκε η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας έξωθεν του Ιερού Βήματος όπου από την Τετάρτη 11 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στις 18:00 ξεκινούν οι παρακλήσεις στην Ιερά Εφέστιο και θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας. Το νέο προσκυνητάρι το οποίο τοποθετήθηκε με έξοδα και δαπάνη δωρητών εκ του χωρίου των Αγίων Αναργύρων καθώς και προσκυνητών εκ Τρικάλων, προκαλεί δέος και θαυμασμό για την Βασίλισσά μας, η οποία μετρά δύο χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Αγίων Αναργύρων Κρανιάς Μουζακίου Καρδίτσας, και μαζί με τα Ιερά Λείψανα των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων, αποτελούν πηγή χαράς και ευλογίας σε όσους προστρέχουν την χάρη τους και ζητούν την βοήθειά τους.
    Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας με απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, θα τίθεται μόνιμα σε προσκύνηση λόγω του αυξημένου αριθμού των προσκυνητών, ώστε να μπορούν πάντοτε να προσκυνούν και να λαμβάνουν από την Μητέρα του Κυρίου μας, την Αναστάσιμη χαρά και ευλογία της.