«Ὁ Ἕλλην ἀληθῶς ἐγεννήθει ἴνα φιλοσοφῆ, διότι ἐγεννήθη διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος» Ἅγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...

ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ...
Βοηθήστε κι εσείς τους ασθενείς γύρω σας στέλνοντας στο e-mail: - s.orthodoxias@gmail.com - ή συμπληρώνοντας στην φόρμα επικοινωνίας, τα ονόματα ασθενών και σημειώστε και την ασθένειά τους, προκειμένου να τους μνημονεύουμε στις Παρακλήσεις των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων και της Παναγίας Βασίλισσας... γίνε κι εσύ ένας κρίκος της ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ!!!

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ένα μέτρο πάνω από τη γη...

«Το 1999 ο Γέροντας Κύριλλος συνοδεύοντας την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ, ήλθε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αργυρουπόλεως. Πήγα και εγώ να προσκυνήσω τον Άγιο και να πάρω την ευχή του Γέροντα.
Ο Γέροντας ως Λειτουργός βρισκόταν στο Ιερό. Πήγα, πήρα την ευχή του και του ζήτησα, αν ήταν δυνατόν, να παραμείνω μέσα στο Ιερό. Εκείνος παρ’ ο,τι ήταν ο προεξάρχων στη Θεία Λειτουργία, μου είπε: Θα ρωτήσεις τους Ιερείς του Ναού. Οι πατέρες, όταν τους ρώτησα, μου επέτρεψαν, χάριν του Γέροντα, να παραμείνω.
Τη στιγμή που ο Γέροντας εκφωνούσε: “Τα Σα εκ των Σων”, τον βλέπω, ω του θαύματος, να είναι ένα μέτρο πάνω από τη γη! Έκανα το σταυρό μου και εδόξασα το Θεό».
Μιλτιάδης Κότσης

Νοσηλευτής Καρδιολογικής Κλινικής στο Γεν. Νομ. Νοσοκομείο “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”